Žiūrėti į dangų gali nemokamai...!!!
2015-07-29
Kalakutų širdelės su grietine
Reikės:
Kalakuto širdelių(arba viščiukų širdelių/skrandukų) – 1kg
Svogūnų – 1/2vnt.
Morkų 2/3 vnt.
Grietinės – 1/2 puodelį
Pipirų, druskos, lauro lapų
Širdeles sudėkite į pasūdytą vandenį ir virkite kol pasirodys putos, užvirus nupilkite vandenį, įpilkite šalto vandens ir dar kartą užvirkite. Pavirkite 10 min.
Širdeles supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje apkepinkite sutarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Vėliau į keptuvę sudėkite širdelių grėžinėlius ir įpilkite nuo širdelių likusio sultinio įmeskite pora lauro lapų. Patroškinkite apie 10 min. Įberkite druską, pipirus. Įdėkite grietinės ir palikite pastovėti 5 min. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą