Translate

Žiūrėti į dangų gali nemokamai...!!!

2015-02-21

6 augalai, skleidžiantys neigiamą energiją

Suprantama, šie augalai pasižymi ne tik neigiamomis savybėmis. Jų energiją galima panaudoti, pavyzdžiui, gynybai ar smarkiai stimuliacijai.


  • Juka (Yucca)
Poveikis: tai atakuojantis ir dominuojantis augalas. Gali padėti droviems, baikštiems žmonėms, kurie nori įgyvendinti savo tikslus, bet visai netinka cholerikams.
Ypatumai: Uždarose patalpose jukai reikia daug erdvės.
Energiniai virpesiai: strėlinė, atakuojanti aplinką, kieta, briaunoūta energija.
Sąsajos su kitomis sritimis: juka naudojama klasikinėje homeopatijoje.

  • Echmėja (Aechmea)
Poveikis: echmėja naudinga žmonėms, kurie švelnų vidų slepia po akiplėšos kauke. Tuos, kurie jaučiasi nuolat puolami ir kuriems sunku atverti jautrų, silpną vidų, echmėja ramina ir padrąsina rodyti meilę ir džiaugsmą. Tačiau strėliniai augalo impulsai gali sugriauti sergančių ar nestabilios būsenos žmonių pusiausvyrą. Vaikai ir gyvūnai į echmėją dažnai reaguoja taip pat neigiamai.
Ypatumai: būkite atsargūs pasirinkdami echmėją bendrose įstaigų patalpose. Vieniems ji gali tikti, o kitus nuteikti agresyviai. Nestatykite echmėjos ir vaikų kambaryje.
Energiniai virpesiai: lapų kryptimi augalas siunčia energijos impulsus, tarsi gintųsi ir sakytų: ,,Palik mane ramybėje".
Ekologija: echmėja gerai sugeria kenksmingas chemines medžiagas iš oro.

  • Kaktusai (Cactaceae)
Poveikis: šie augalai įbaugina, pažeidžia energijos lauką, nuteikia agresyviai.  Augalo agresyvumą galima nustatyti pagal jo spyglius, kuo ilgesni ir smailesni spygliai, tuo augalas agresyvesnis. Žmonės turėtų laikytis tam tikro atstumo nuo kaktusų, nes kitaip gali pasidaryti agresyvūs arba prislėgti. Tačiau kaktusai apsaugo nuo negatyvių energijų, ateinančių iš išorės.
Energiniai virpesiai: aštrūs spygliai ar briaunos žmonėms ir gyvūnams kelia grėsmę.

  • Puošniausioji karpažolė (Kalėdų žvaigždė) (Euphorbia pulcherrima)
 Poveikis: aktyvina širdies darbą ir kraujotaką, pakelia nuotaiką.
Ypatumai: pieno spalvos karpažolės syvai erzina odą ir gleivinę. Nestatykite jos miegamajame ir mažiems vaikams prieinamoje vietoje. 
Energiniai virpesiai: energija sklinda pagal laikrodžio rodyklę.
Ekologija: ji gerai absorbuoja kenksmingas chemines medžiagas.

  • Neoregelija (Neoregelia)
Poveikis: neoregelija padeda žmonėms, kurie nuolat turi saugotis, kad jų neįskaudintų. Jautrūs žmonės, priešingai, šalia jos jaučiasi agresyviai puolami, todėl jiems geriau pasirinkti kitą kambarinę gėlę.
Energiniai virpesiai: išorėn siunčia spygliškus energijos spindulius, kurie grįždami vidun sutraukia ,,švelnią" energiją.

  • Trijuostė sansevjera (Sansevieria trifasciata)
Poveikis: Ši gėlė yra tikra kovotoja. Ji sustiprina tiek teigiamas, tiek neigiamas energijas. Į viršų nukreiptais lapais ir gyvybingumu sansevjera parodo, kaip nuosekliai imtis emocinių ir idėjinių tikslų ir juos įgyvendinti. Bailūs žmonės augalo energijos padedami, gali išreikšti savo agresiją. 
Energiniai virpesiai: stėlinė energija lapo viršūnėje užlūžta ir susisuka.
Ekologija: skaldo kenksmingas chemines medžiagas.

1 komentaras: